Knut T. Flytlie
er speciallæge i almen medicin. Han er født i Norge, uddannet læge i Tyskland, men har sin kliniske erfaring fra sygehuse i Danmark. Han har praktisere­t for sygesikringen i 15 år og arbejdet som flyvelæge for Statens Luftfartsvæsen. Efter en studierejse til USA i 1988, med rejselegat fra Hjerteforeningen, øgede interessen for funktionel medicin. Biologiske og kausale behandlingsprincipper på celleniveau blev nu afgørende for hans beslutning om at prøve noget nyt. Han solgte sin sygesikringspraksis i 1990.
Studierejser i Europa og diplomud­dan­nelse i USA, kombineret med den basale, me­dicinske uddannelse, har givet ham inspirationen til at arbejde med kost og livsstil både i forebyggelse og behandling. Hans erfaringer fra dette arbejde blev tilgængelige i hans første bog om kost, livsstil, vitaminer og mineraler med titlen "Vitaminre­volu­tionen." Den udkom på forlaget Hilt & Hansteen i Norge 1997, i Danmark på forlaget L&R, Fakta den 1. marts 1998 og seneere i Sverige og Finland.  Til anmeldernes store forundring (og skepsis) skrev han også om tændernes betydning for sundheden. I 2004 kom på forlaget People’s Press en opfølgende trilogi: ”Mad som Medicin og Blodtypekost”, ”Vitaminer og mineraler” og ”Når Naturen Helbreder”. En norsk journalist, Edda Espeland, fik interesse for Flytlie's behandlingsmetoder efter interview med flere patienter og skrev en bog "Nye Vitaminrevolutionen" til det norske forlag Cappelen&Damm. 
Uddrag af disse bøger ligger på internetadressen http://www.vitamindoktor.dk og noget fyldigere uddrag på vip.vitamindoktor.com. Her kan man også via en ”Brevkasse” få svar på spørgsmål om sundhed. Læge Flytlie har lang klinisk erfaring med individuel kostvejledning. Han har i en årrække haft sin egen lægespalte i et norsk ugeblad og et norsk månedsblad. Han har undervist, holdt kurser og foredrag om sundhed i ind- og udland. Den første fredag i måneden fortalte han i en årrække vestjyder om naturlig sundhed i et direkte spørgeprogram om sundhed i Frokost-TV på TV/Midt-Vest. Han er medstifter og en årrække formand for ”Dansk Selskab for Orthomolekylær Medicin” bestående af ca. 60 læger, tandlæger og andre akademikere (bl.a. dyrlæger, biologer) med interesse for funktionel, økologisk medicin og biologiske behandlingsprincipper. Han var med i initiativgruppen for etableringen af skandinavisk netværk for komplementær medicin, og var underviser på Den Almindelige Danske Lægeforeningens kurser om alternativ medicin. I første halvår af 2012 besvarede han spørgsmål om sundhed fra seerne i TV-Syd i programserien "En Go' Halv Time". 

I Aarhus har hans søn Søren Flytlie en klinik i Speciallægernes Hus, med nøjagtig samme koncept og priser som klinikken i Vejle. Søren er uddannet læge fra Aarhus Universitet og efter turnus har han praktiseret 1 år hos sin far i Vejle - se mere på www.flytlie.dk.

 
 
 
Jette Flytlie
Jette er klinikkens sekretær, laborant, telefonpasser og klinikassistent, kort sagt firmaets blæksprutte. Hun har været gift med Knut T. Flytlie siden 1969. De har 3 voksne børn og 11 børnebørn. Jette har siden 1972 været lægesekretær på sygehuse i Danmark og klinikassistent for sin mands praksis siden han blev selvstændig i 1975. Hun kan kort karakteriseres som venlig men bestemt, humoristisk, hjertlig og omsorgsfuld. Hun dyrker regelmæssigt motion, holder meget af sol og varme, men tager også gerne med sin mand til Norge på skiferie. Hun holder meget af at lave god og sund mad. I sin mands ny bøger om sundhed, giver hun et par gode tips med opskrifter fx på basisk mad (Jettes basebouillon og Jettes råkostguff). Hun er mormor for Amalie, Andreas, Caroline og Malte, og farmor for Jens-Marius, Marta, Julius, Ida-Marie, Sofus, Viggo og Selma. Hun holder meget af at lege med børnebørnene og læse historier. Børnene tager gerne med, når mormor inviterer på weekend i sommerhus.